Необработени статииКак да създадете печатна реклама


Рекламите са неразделна част от маркетинговия план. Те са "лицето" на вашето съобщение и е необходимо да се придържаме в съзнанието на бъдещия Реклама Пловдив Реклама Пловдив клиент да Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив почне вашия магазин или към вашия продукт. Търговските за създаване на печатна реклама е измамно проста, ако знаете правата стъпки. Реклама Пловдив Реклама Пловдив Прочетете, за да научите как да създадете една печатна реклама.

Трудност: Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив Средна
Инструкции

Стъпка
1

Първо, трябва да се реши какви целта е на рекламата. Бъдете точни за какво се опитвам да кажа и се уверете, че това е съобщение, че може да е очевидно за всички на вашата аудитория.
Стъпка
2

След това трябва да се изясни кой е вашата аудитория. Е то си нормални демографските или са ви насочени реклами към специфична група, за да видим дали Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив ще може Реклама Пловдив Реклама Пловдив да стимулира бизнеса в друга област? Знаейки вашата аудитория е от решаващо значение, преди да реши как най-добре Реклама Пловдив Реклама Пловдив ще им съобщение REACH.
Стъпка
3

След като сте решили на вашия пазар, сега можете да изберете формат Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив за Вашата реклама. Ще бъде една лъскава реклама списание или търсят един вестник реклама? Ще плачем работа? Може би започва да работи с пощенски картички или друг носител. Вашият Реклама Пловдив Реклама Пловдив бюджет може да играе важна роля Реклама Пловдив Реклама Пловдив в своя формат, но имайте предвид, че дори малка, черна и бяла реклама във Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив вестника може да извлече много внимание, ако посланието е ясно и публиката ще Реклама Пловдив Реклама Пловдив го види.
Стъпка Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив
4

Сега е време да се развие концепцията за рекламата. Това е "как" част, въз основа на данните Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив за аудиторията и вашата среда. Концепцията е движещата сила зад съобщението си и трябва да остане в съответствие цялата си рекламна кампания.
Стъпка
5

Визуалните аспекти на рекламата включва си графики и текст и за местата в реклама. Седемдесет процента от най-читателите са се вкарва в една снимка или графика, Реклама Пловдив Реклама Пловдив докато 30% прочетете Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив заглавието на челно място. Друг важен фактор за визуални е, че повече Реклама Пловдив Реклама Пловдив читатели ще се вкарва в една снимка, различна от анимационен филм. Имай предвид, когато проектирате Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив оформлението реклама.
Стъпка
6

При разглеждане на заглавието, най-доброто правило е KISS - Дръжте го прости, глупави. Но дори и най-простият от заглавия могат да бъдат мощни и личностни, докосва емоциите Реклама Пловдив Реклама Пловдив на читателя. Опитайте да Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив създаде прости истини, които ще имат влияние върху вашата целева аудитория.
Стъпка
7 Реклама Пловдив Реклама Пловдив

Копие на вашата обява е вашият аргумент подкрепата си заглавие. Това е "точка" на рекламата си. Бъдете ясни и конкретни, и се опитайте Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив да Реклама Пловдив Реклама Пловдив го къса. Реклама с много текст, да отложи вниманието на читателя.
Стъпка
8

Външният вид на рекламата Ви носи всички от предишното си да работят заедно. Опитайте няколко различни разположения на текст и графика, преместване на заглавие и да добавите още празно пространство, Реклама Пловдив Реклама Пловдив ако можете да получите най-малко три възможни варианта на оформление. Текстовете могат да преминават от върха на Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив една реклама на дъното или Рекламна агенция Пловдив Рекламна агенция Пловдив от ляво на дясно. Проявете творчество и след това да реши коя реклама привличат окото на критичните заглавие и копие на вашата реклама.Допълнителни тагове

Реклами

коментари


polezno-info.com - Полезни рецепти, съвети за кухнята, Вкусни и евтини рецепти
dograma-plovdiv.com - Фирма за pvc и al дограма Пловдив
dograma-sofia.net - pvc и al дограма София
dograma-varna - онлайн магазин за Дограма във Варна
laptop-plovdiv.com - Лаптопи Пловдив
laptopvarna.com - Лаптопи Варна
laptop-sofia.com - Лаптопи София
reklama-plovdiv.net - реклама Пловдив
reklama-sofia.net - реклама София
reklama-varna.net - реклама Варна
uslugi-plovdiv.com - Услуги Пловдив
uslugi-sofia.net - Услуги София
uslugi-varna.com - Услуги Варна